Spänningen byggs upp... | Carro - en emo/scene bloggerska

Carro – en emo/scene bloggerska

Annons

Spänningen byggs upp…

Hej läsare! Måste först och främst dissa dagen totalt! Orienterade då idag, sprang vilse två gånger och dessutom missade jag två kontroller, hur dålig får man vara?! Men blev lite bättre på svenskan när jag var ensam i aulan och kunde träna på keyboardet till skivinpelningen. Men ja, detta var nog den sämsta dagen på länge, blev inte bättre av att Sonny smsade att han käkade pan pizza och drack cola…där satt jag med skolans broccolisoppa och ett glas vatten framför mig.. Men tänkte göra er lite spända inför kommande inlägg i bloggen:

awesome

kramisar.carro

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. carolina

  sv: i helgen händer de massa roliga saker, träffa kompisar, festa, till stallet och försöka att inte tänka på mina bekymmer ^^ har du något planerat inför helgen?

 2. POOS - Ogarp Foto

  Det är ändå gött att jobba helg, mer betalt 😉
  Åh, vad ska ni se på bio? Säger du den nya Tim Burton filmen smäller jag av! Jag ÄLSKAR allt som han gjort, han är ett geni!
  OM du hade bott närmare hade jag lätt styrt upp fetaste shootet så du kan få lite feta grymma foton till bloggen.
  Gud vad det hade vart kul!

  ha en fin kväll!
  KRAM

Annons
stats